search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:29
MENU CLOSE

Τραμπ κλείσε το Twitter, εκτίθεσαι – Επική γκάφα του νέου «πλανητάρχη»

17.01.2017 09:00
«Φρόυριο» η Ουάσινγκτον για την ορκωμοσία του Τραμπ - Media

 

Ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε γνωστός για τη χρήση του Twitter, τόσο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου όσο και μετά τη νίκη του.

Χρησιμοποιεί το μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να απαντήσει σε πολιτικούς του αντιπάλους, για να τα βάλει με δημοσιογράφους καθώς και για να διεξάγει εξωτερική πολιτική και να κρίνει τρίτες χώρες.

Αν και τον έχουν συχνά νουθετήσει να «κόψει το σπορ» καθότι εκτίθεται, αυτός συνεχίζει ακάθεκτος.

Έτσι λοιπόν την πάτησε και μάλιστα διθυραμβικά. Ένας χρήστης από την Μασαχουσέτη του έγραψε πως «η Ιβάνκα Τραμπ είναι σπουδαία, μια γυναίκα με πραγματικό χαρακτήρα και αξίες».

Ο Τραμπ, όπως κάθε περήφανος πατέρας, έκανε retweet το συγκεκριμένο σχόλιο χωρίς να προσέξει το λάθος που είχε. Ο πρώτος χρήστης είχε «ταγκάρει» λάθος Ιβάνκα, μια γυναίκα από το Μπράιτον της Μεγάλης Βρετανίας και όχι την κόρη του Τραμπ.

@drgoodspine: @realDonaldTrump @Ivanka Trump is great, a woman with real character and class.”

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 17, 2017

Οι υπόλοιποι χρήστες δεν άργησαν να «πιάσουν» την πατάτα που είχε κάνει και στη συνέχεια στήθηκε κανονικό «γλέντι» στα σχόλια. Αναλυτικά το εν λόγω tweet έχει γίνει retweet 4,5 χιλιάδες φορές ενώ περίπου 25 χιλιάδες χρήστες το έχουν κάνει «favorite». Οι απαντήσεις φτάνουν τις 8 χιλιάδες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:26