search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:42
MENU CLOSE

Γκρίνιες των «53+» για τον κόφτη

18.01.2017 19:57
Παρέμβαση «53» του ΣΥΡΙΖΑ: Να λυθεί το Σκοπιανό, για να αφοσιωθούμε στην αντιμετώπιση του προκλητικού Ερντογάν   - Media
 
Τις διαφωνίες του για την επέκταση του δημοσιονομικού «κόφτη» εξέφρασαν οι «53», σε  συνάντηση εκπροσώπων της ομάδας με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.
 
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των δύο πλευρών στη Βουλή,  με στελέχη να εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους σε μια σειρά από ζητήματα. 
 
Στέλεχος της κίνησης, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τόνισε πως «όλο αυτό το πακέτο του κόφτη καλό θα ήταν να το αποφύγουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία».
 
Ακόμα στην κυβέρνηση δεν έχουν ξεκαθαρίσει τι θα περιλαμβάνει ο «κόφτης», εάν θα αφορά περικοπές συντάξεων, στοιχείο που προβληματίζει.
 
Οι «53» ζητούν επιτακτικά να συγκληθεί Κεντρική Επιτροπή στις αρχές του επόμενου μήνα, ώστε να καταστεί σαφές τι επρόκειτο να γίνει.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:40