search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:13
MENU CLOSE

Παντελής Καψής: Πολιτικός επίτροπος ο Μουλόπουλος στον ΔΟΛ

21.01.2017 12:46
Τέλος από τον ΣΚΑΪ ο Παντελής Καψής - Media

 

«Διορισμό πολιτικού επιτρόπου» χαρακτήρισε την τοποθέτηση του Βασίλη Μουλόπουλου στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, ο Παντελής Καψής, κάνοντας λόγο για κυβερνητικές σκοπιμότητες.  

Αναφερόμενος στις εξελίξεις του Οργανισμού, όπου εργάστηκε επί σειρά ετών, ο πρώην υπουργός, ανέφερε μιλώντας στον Flash 96: «Ελήφθη μία απόφαση, να αναλάβει τον δημοσιογραφικό κατά κάποιο τρόπο έλεγχο ή συντονισμό ή διαχείριση του Βήματος και των Νέων ο κ. Μουλόπουλος, την ώρα που δεν ήταν αυτό το πρόβλημα του συγκροτήματος. Το πρόβλημα του συγκροτήματος είναι οικονομικό». 

«Ο διορισμός ενός, ας μου επιτραπεί ο όρος, πολιτικού επιτρόπου, ο οποίος έκανε και προγραμματικές δηλώσεις, ποιά κριτική είναι αποδεκτή από εδώ και στο εξής, μόνο η τεκμηριωμένη κριτική, λέει και ποιοί θα βγαίνουν στο Βήμα F.M., δεν μπορεί ο κ. Πάγκαλος, λέει, να αποκαλεί τον πρωθυπουργό τσογλάνι, έκανε δηλώσεις δηλαδή λογοκριτικού χαρακτήρα, μοιραία προκάλεσαν πάρα πολύ σοβαρά ερωτηματικά», επισήμανε. 

«Ότι η κίνηση αυτή υπηρετεί άλλες σκοπιμότητες, τον έλεγχο του Βήματος και των Νέων κυρίως και του Βήμα F.M. φυσικά, από την κυβέρνηση. Δόθηκε η εντύπωση ότι υπήρξε μία μυστική, να το πω, συνδιαλλαγή», κατέληξε. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01