search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:53
MENU CLOSE

Άστραψαν τα φλας για την… αστεράτη μπλούζα της Κένταλ Τζένερ (photos)

22.01.2017 12:42
Άστραψαν τα φλας για την... αστεράτη μπλούζα της Κένταλ Τζένερ (photos) - Media

Στα 21 της, το τοπ μόντελ γνωρίζει καλά την τέχνη της πρόκλησης και επέλεξε να βγει έξω με μία σέξι και αποκαλυπτική μπλούζα, που ήταν βέβαιο ότι θα προσέλκυε τα φλας των φωτογράφων.

Η αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Παρίσι και θέλησε να επισκεφτεί το εστιατόριο Fendi μαζί με την κολλητή της, και επίσης μοντέλο, Μπέλα Χαντίντ.

Η Κένταλ συνδύασε ένα μαύρο παντελόνι με μία σιθρού μπλούζα, χωρίς να φορέσει σουτιέν. Αντ’ αυτού, τα επίμαχα σημεία καλύπτονταν από δύο αυτοκόλλητα αστεράκια.

Μάλιστα, φαίνεται ότι η συγκεκριμένη μπλούζα είναι η αγαπημένη της αφού την είχε φορέσει και την προηγούμενη μέρα σε βόλτες της σε παριζιάνικα στέκια. Την ίδια μπλούζα –προφανώς είναι ανάρπαστη- την φόραγε και η Μπέλα Χαντίντ την προηγούμενη μέρα.

Τα δύο μοντέλα βρίσκονται στο Παρίσι για την εβδομάδα μόδας και ήδη περπάτησαν στην πασαρέλα του Givenchy, ενώ αναμένεται να συμμετέχουν σε πολλές ακόμα επιδείξεις μόδας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:48