25/05/2020 01:39:48

Νέο παραλήρημα Αμβρόσιου: Απεσταλμένοι κατακτητές οι δήθεν μετανάστες - Επικίνδυνος ο Ζουράρις

Νέο παραλήρημα Αμβρόσιου: Απεσταλμένοι κατακτητές οι δήθεν μετανάστες - Επικίνδυνος ο Ζουράρις  - Media

«Κάποτε ο Τοργκούτ  Οζάλ, πάλαι ποτέ Πρόεδρος της Τουρκίας, είπε τα εξής πολύ βαρυσήμαντα λόγια: 'Εμείς θα κατακτήσουμε την Ευρώπη δια των γεννήσεων'!  Τα  προφητικά αυτά λόγια βρήκαν επαλήθευση και εφαρμογή πολύ ενωρίτερα από όσο φανταζόμασταν!  Η Ευρώπη έχει ήδη κατακτηθεί!» γράφει ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος, κάνοντας πολιτικοκοινωνική «ανάλυση» όσων συμβαίνουν στην Ευρώπη.

Αναφερόμενος ειδικά στην περίπτωση της Ελλάδας, χαρακτηρίζει την κατάσταση τραγική, κάνοντας λόγο για κατάκτηση της χώρας από τους δήθεν μετανάστες που στην ουσία είναι «απεσταλμένοι κατακτητές» και σημειώνοντας ότι άρχισε ήδη ο διχασμός του λαού, με αφορμή την ένταξη των προσφυγόπουλων στα σχολεία.

«Εν τω μεταξύ οι δήθεν μετανάστες, στην ουσία όμως απεσταλμένοι κατακτητές, άρχισαν ήδη την εγκληματική δράση τους! Επιτίθενται, κλέβουν, τραυματίζουν ή και φονεύουν αθώους Έλληνες πολίτες.  Παράλληλα το άθεο Κράτος και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία απροκάλυπτα πλέον προωθεί την αθεΐα, ετοιμάζει πυρετωδώς το μεγάλο Τζαμί στην περιοχή του Βοτανικού! Κτίζεται με χρήματα του Έλληνας φορολογουμένου!  Τι και εάν ο Λαός αντιδρά; Η Χριστιανική Ορθόδοξος Εκκλησία βάλλεται, αλλ’ ο Ισλαμισμός ενισχύεται!», αναφέρει ο Αμβρόσιος στην ανάρτησή του, επικαλούμενος και τα λόγια του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Καλεί μάλιστα τον λαό να ξυπνήσει, να συνέλθει και να στοχασθεί. «Σηκωθείτε από τον καναπέ της ραστώνης! Αναλάβετε τις ευθύνες σας!  Σε λίγα χρόνια θα είμαστε ξένοι στον τόπο μας! Άλλοι θα κυβερνούν τον τόπο μας! Η Ελληνοχριστιανική Αγωγή θα είναι αντικείμενο των ερευνητών της ιστορίας! Η Ελλάδα θα αποτελεί παρελθόν!», τονίζει χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για ανάγκη σωτηρίας και απελευθέρωσης της πατρίδας και διαφύλαξης του χαρακτήρα της «ελληνοχριστιανικής γειτονιάς».

Από τα «βέλη» του Μητροπολίτη δεν γλιτώνει ούτε ο υφυπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Ζουράρις, τον οποίο χαρακτηρίζει πιο «επικίνδυνο άνθρωπο» από τον «άθεο Φίλη», και τον καταγγέλλει ότι «δίνει το .....αντι-παράδειγμα, δηλ. το πρότυπο προς αποφυγή, όχι πρός μίμηση ! 'Ενας τύπος, που ντύνεται και συμπεριφέρεται σαν λέτσος, κάτι το τελείως ανάρμοστο για το αξίωμα που κατέχει».

«Αιδώς Αμφι...ριε», λέει προς τον Ζουράρι και συνεχίζοντας το κήρυγμά του,  αναφέρεται στη δήλωση του υφυπουργού «για τη συμμετοχή του σε παρέλαση Gays, επίσης στο Παρίσι κατά την διάρκεια των σπουδών του εκεί, όπου δέχθηκε τις εκδηλώσεις ενός γιγαντόσωμου άνδρα των ....250 κιλών! «Αυτά, λοιπόν, συμβαίνουν στην Χριστιανική Ελλάδα του 21ου αιώνος κάτω από την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, δηλ. 'ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΆ ΑΡΙΣΤΕΡΑ'!», σημειώνει.
 
«Σας ερωτώ: ακόμη δεν αγανακτήσατε; Τότε είσθε άξιοι της τύχης σας!  Είσθε ήδη υποδουλωμένοι, σήμερα μεν στον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ, αύριο δε στους Μουσουλμάνους Κατακτητές!», συνεχίζει ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος και καταλήγει: «Έλληνες Αδελφοί: 'Εγώ είπα και ελάλησα!  Αμαρτίαν ουκ έχω!' Από εδώ και πέρα το κρίμα θα είναι δικό σας».

 

Πηγή: mkka.blogspot.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.