search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:20
MENU CLOSE

Τα μαζεύει ο Τραμπ για τα βασανιστήρια: Ο υπουργός Άμυνας μπορεί ανατρέψει τη απόφασή μου

27.01.2017 20:02
«Παιχνίδια τρόμου» από τον Τραμπ: «Πολύ σύντομα» οι αποφάσεις για τη Συρία - Media

 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι θα μεταθέσει στον υπουργό Άμυνας της χώρας Τζέιμς Μάτις την απόφαση για το ζήτημα της χρήσης της πρακτικής του εικονικού πνιγμού ως ανακριτικό εργαλείο για τη συγκέντρωση πληροφοριών από τις μυστικές υπηρεσίες, ακόμα κι αν ο ίδιος τονίζει ότι πιστεύει πως η πρακτική αυτή έχει αποτέλεσμα.

Ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους επισήμανε ότι ο Μάτις δεν «πιστεύει απαραίτητα» στη μέθοδο του εικονικού πνιγμού και άλλες τεχνικές ανακρίσεων, τις οποίες κοινοβουλευτικοί κι οργανώσεις προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων καταγγέλλουν ως βασανιστήρια.

«Δεν συμφωνώ απαραίτητα, αλλά σας λέω ότι (η άποψη) εκείνου θα υπερισχύσει διότι εγώ του δίνω αυτήν την εξουσία» υπογράμμισε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου στον Λευκό Οίκο με την πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι.

«Εγώ νιώθω ότι έχει αποτελέσματα. Δεν το έχω κρύψει εδώ και πολύ καιρό. Αλλά θα ακολουθήσω τους επικεφαλής μας» είπε ο Ντόναλντ Τραμπ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:18