search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:50
MENU CLOSE

Με μανιφέστο 144 θέσεων η έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας της Μαρίν Λεπέν

05.02.2017 16:40
Γαλλία: Υποψήφια πρόεδρος και το 2022 η ακροδεξιά Μαρίν Λεπέν - Media

 

Με την παρουσίαση 144 πολιτικών «δεσμεύσεων» και με δαιμονοποίηση της παγκοσμιοποίησης, έγινε η έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας της Μαρίν Λεπεν. 

Στις διήμερες εργασίας του κόμματος της ακροδεξιάς στη Λιόν η Λεπέν υποσχέθηκε να προφυλάξει τους ψηφοφόρους της από την παγκοσμιοποίηση και να δώσει πίσω στη Γαλλία την «ελευθερία»,

«Στην πραγματικότητα, υπερασπίζομαι τα τείχη της κοινωνίας μας. Τώρα όλοι γνωρίζουν ότι αντιμετωπίζουμε μια πρόκληση. Οι ηγέτες μας έχουν επιλέξει την απορρύθμιση της παγκοσμιοποίησης. Αποδείχθηκε ότι ήταν κάτι απαίσιο», είπε η Λεπέν.

Η επικεφαλής της ακροδεξιάς στο προεκλογικό της μανιφέστο προτείνει, μεταξύ άλλων, εθνικό νόμισμα, δημοψήφισμα για την παραμονή στην ΕΕ, μείωση της ηλικίας συνταξιοδότησης και αύξηση των επιδομάτων κοινωνικής πρόνοιας.

Πηγή: euronews

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:45