search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:02
MENU CLOSE

«Δεν είσαι ούτε για φτύσιμο» – Ξέσπασμα κατά βουλευτή μέσω facebook από την αδερφή του Παγδατή (Photo)

06.02.2017 19:27
«Δεν είσαι ούτε για φτύσιμο» - Ξέσπασμα κατά βουλευτή μέσω facebook από την αδερφή του Παγδατή (Photo) - Media

 

Η αδερφή του Μάρκου Παγδατή, Ζένα, απαντάει μέσω facebook στον Κύπριο βουλευτή του ΔΗΚΟ, Χρήστο Ορφανίδη για το «χώσιμο» του στον Κύπριο τενίστα και την απουσία του από το Davis Cup.

Αναλυτικά: «Έπρεπε να ντρέπεσαι να μιλάς έτσι για το Μάρκο Παγδατή. Αυτός έδειξε τι σημαίνει τένις στην Κύπρο και την έκανε γνωστή στο εξωτερικό. Ο αδερφός μου “κύριε” πήγε σε αγώνα για να ζήσει την οικογένεια του και όχι να ξεκουραστεί. Και όσο για την επιχορήγηση που λέτε μακάρι να ξέρατε τι παίρνει. Ντροπή σας να μιλάτε έτσι για ένα μεγάλο αθλητή που έδωσε τα πάντα στην Κύπρο. Δεν αξίζετε καν φτύσιμο. Όταν έγινε το νούμερο “8” του κόσμου και τραυματίστηκε και για 3 ολόκληρα χρόνια δεν μπορούσε να παίξει κανένας δεν ήταν εκεί, ενώ στις χαρές του όλοι σας. Δεν θα βρίσω επειδή δεν σας αξίζει, δεν θα πέσω στο επίπεδο σου, πραγματικά δεν είσαι ούτε για φτύσιμο. Ο Μάρκος είναι αυτός που πήρε την Κύπρο στο Davis Cup δεύτερη κατηγόρια για αυτό να μην μιλάς. Κάθεσαι στο γραφείο σου και πιάνεις έτοιμα λεφτά και θα κρίνεις εσύ; Ντροπή σου, μόνο αυτό!».

Νωρίτερα, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρήστος Ορφανίδης, με επιστολή του τα «έχωνε» στον Μάρκο Παγδατή για την απουσία του από το Davis Cup, όπου η Κύπρος αντιμετώπισε την Τουρκία.

Πηγή: goal.com.cy

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:01