search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 05:22
MENU CLOSE

Παγιδεύτηκε σε λίμνη λάσπης και σώθηκε από θαύμα (Photos-Video)

08.02.2017 09:21
Φίδια, χελώνες και σαύρες από την Εύβοια σε Χαλκούτσι και Δήλεσι - «Δέχονταν τσαπιές από κάποιους κατοίκους» - Media

Το χάρο με τα μάτια του είδε ένας 45χρονος στην Ουαλία όταν εγκλωβίστηκε για πάνω από δύο ώρες σε μια λίμνη λάσπης μη μπορώντας να ξεκολλήσει.

Ο Ντάνιελ Μίλερ έπεσε μαζί με τον εκσκαφέα του σε μια λίμνη λάσπης λόγω της καταρρακτώδους βροχής και από τύχη κατάφερε να κρατήσει την μύτη του λίγα εκατοστά πάνω από τη λάσπη.

Πέρασε δύο ολόκληρες ώρες με τη μύτη του ακριβώς πάνω από το λασπωμένο νερό πριν καταφέρει μετά από μεγάλη προσπάθεια να απεγκλωβίσει το στόμα του και να φωνάξει σε βοήθεια.

Ένας γείτονας άκουσε τις κραυγές του και κάλεσε την πυροσβεστική και την αστυνομία προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον άτυχο 45χρονο.

Η αστυνομία είπε ο κ Miller ήταν «τυχερός που είναι ζωντανός».

«Είχε παγιδευτεί έτσι ώστε μόλις ένα μέρος του προσώπου του ήταν πάνω από το νερό, ακριβώς τη μύτη του και το μέτωπό του ήταν πάνω από το νερό,» είπε ο επιθεωρητής Neil Stephens.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46