search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:22
MENU CLOSE

Τραγωδία στον Παναμά: Στραγγάλισαν φοιτήτρια με το παρεό της (Video)

09.02.2017 10:22
Τραγωδία στον Παναμά: Στραγγάλισαν φοιτήτρια με το παρεό της (Video) - Media

Νεκρή εντοπίστηκε μια 23χρονη κοπέλα απόφοιτος του πανεπιστημίου Κολούμπια σε παραλία του Παναμά.  Όπως διαπιστώθηκε από τις αστυνομικές έρευνες η κοπέλα βρήκε φριχτό θάνατο όταν την στραγγάλισαν χρησιμοποιώντας το παρέο της.

Η Καθρίν Τζόανετ βρέθηκε νεκρή σε στην παραλία «Πορφυρός βάτραχος» στο νησί Μπαστιμέντος και αμέσως κινητοποιήθηκαν οι τοπικές αρχές καθώς και η αμερικανική πρεσβεία ώστε να διαλευκανθούν οι συνθήκες του θανάτου της.

Ομάδα του FBI μετέβη στον Παναμά για να συνδράμει της έρευνας και όπως έγινε αργότερα γνωστό, η Κάθριν, που η τύχη της αγνοούνταν από την Κυριακή, βρέθηκε νεκρή στην παραλία.

Σύμφωνα με τον τοπικό σταθμό ειδήσεων Nex Noticias, ο οποίος επικαλείται αστυνομικές πηγές, κάποιος στραγγάλισε την 23χρονη, χρησιμοποιώντας μάλιστα το παρεό της.

Τώρα οι αρχές εξετάζουν 8 άτομα ως πιθανούς δράστες της επίθεση, ενώ σύμφωνα με την Daily Mail οι γονείς της Κάθριν έχουν ήδη ειδοποιηθεί για τον θάνατο της κόρης τους και μεταβαίνουν στη χώρα.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:22