search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 05:48
MENU CLOSE

Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ: Όλα έγιναν στην εντέλεια- Σε καλή κατάσταση ο πυροδοτικός μηχανισμός της βόμβας (Video)

12.02.2017 13:35
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ: Όλα έγιναν στην εντέλεια- Σε καλή κατάσταση ο πυροδοτικός μηχανισμός της βόμβας (Video) - Media

 

“Όλα έγιναν στην εντέλεια” σχολίασε μετά το πέρας της επιχείρησης αδρανοποίησης και μεταφοράς της βόμβας από το Κορδελιό, ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Νικόλαος Φανιός.

Σε δηλώσεις του από το Κέντρο Επιχειρήσεων που στήθηκε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Φανιός σημείωσε:” Αυτό που ήταν ξένο για εμάς ήταν ότι η βόμβα βρέθηκε σε αστικό ιστό και χρειάστηκε να πάρουμε όλα αυτά τα μέτρα ασφαλείας. Όλα έγιναν στην εντέλεια. Η βόμβα μεταφέρεται σε συγκεκριμένο χώρο και εκεί θα γίνει η εξουδετέρωση. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνει μία τεράστια έκρηξη, υπάρχουν διαδικασίες οι οποίες θα ακολουθηθούν”. 

Ο κ. Φανιός πρόσθεσε ότι η βόμβα ήταν αμερικανικής προέλευσης, 250 λιμπρών και ο πυροδοτικός της μηχανισμός ήταν σε πολύ καλή κατάσταση”.

Πηγή: thestival.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46