search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:22
MENU CLOSE

Απίστευτη αποκάλυψη γνωστού τραγουδιστή: Η πίστα είχε γεμίσει… εσώρουχα!

19.02.2017 15:34
Απίστευτη αποκάλυψη γνωστού τραγουδιστή: Η πίστα είχε γεμίσει... εσώρουχα! - Media
 
Συνήθως, στα νυχτερινά μαγαζιά οι πελάτες πετάνε λουλούδια στους αγαπημένους τους τραγουδιστές, ενώ παλιότερα έσπαγαν πιάτα.
 
Ωστόσο, γνωστός Έλληνας τραγουδιστής αποκάλυψε ότι στον ίδιο οι θαυμάστριές του πετούσαν… στρινγκάκια, αντί για γαρδένιες!
 
Ο τραγουδιστής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και αποκάλυψε ένα από τα πιο περίεργα περιστατικά που έχει ζήσει με θαυμάστριες του.
«Είναι η πρώτη φορά που έχω πάει στην Αυστραλία, εγώ τότε ήμουν 24 χρονών και βγαίνω να τραγουδήσω. Αυτό που έζησα βγαίνοντας πια στην πίστα, ως προς το πως με υποδέχτηκε ο κόσμος. Ένα θα σου πω, ότι γέμισε η πίστα στρινγκάκια. Λες και μου πετούσαν λουλούδια.
 
Αυτά πάνω είχαν σημειώματα… “Πάρε με τηλέφωνο”, “Είσαι ο έρωτας μου”, “Σε αγαπάω”, «Σε λατρεύω”. Ήταν φοβερό. Τα μάζεψα, τα πήρα για ενθύμιο. Τώρα δεν τα έχω βέβαια, αλλά θέλω να σου πω ότι ήταν μια φοβερή στιγμή», αποκάλυψε ο Στέλιος Διονυσίου.
 
(πηγή: gossiptv.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01