search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:21
MENU CLOSE

Συγκλονιστική εξομολόγηση γνωστού τραγουδιστή: Πάσχω από άνοια (Photos-Video)

21.02.2017 15:39
Συγκλονιστική εξομολόγηση γνωστού τραγουδιστή: Πάσχω από άνοια (Photos-Video) - Media
 
Παρά το γεγονός ότι τα χρόνια που ο Ντέιβιντ Κάσιντι «έκαιγε τις καρδιές» των απανταχού κοριτσιών, ο διάσημος τραγουδιστής συνεχίζει να είναι πολύ αγαπητός και να δίνει επιτυχημένες συναυλίες.
Στη διάρκεια μιας από αυτές αποφάσισε ο Κάσιντι να αποκαλύψει στους φανς του ότι πάσχει από άνοια και ότι από την τρομακτική αυτή εκφυλιστική ασθένεια πέθαναν η μητέρα του και ο παππούς του.
 

Στη συγκλονιστική του εξομολόγηση, ο Κάσιντι είπε ότι πολλές φορές παλεύει για να θυμάται τους στίχους των τραγουδιών του.
Παραδέχθηκε δε, ότι «ήμουν σε άρνηση, αλλά ένα κομμάτι μου ήξερε πως θα έρθει. Στο τέλος, ο μοναδικός τρόπος για να καταλάβω πως με αναγνώριζε ήταν όταν κυλούσε από τα μάτια της ένα και μοναδικό δάκρυ κάθε φορά που έμπαινα στο δωμάτιο. Πάντα φοβόμουν ότι θα κατέληγα κι εγώ έτσι. Τώρα θέλω να επικεντρωθώ σε αυτό που είμαι και πώς θα συνεχίσω να είμαι χωρίς να αποσπώμαι. Θέλω να αγαπήσω. Θέλω να ευχαριστηθώ τη ζωή»
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:19