search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:15
MENU CLOSE

Η πιο διάσημη πορνοστάρ έπαθε… αντι-ισλαμικό παροξυσμό – Βαριές εκφράσεις κατά της Τσέλσι Κλίντον!

22.02.2017 15:24
Η πιο διάσημη πορνοστάρ έπαθε… αντι-ισλαμικό παροξυσμό - Βαριές εκφράσεις κατά της Τσέλσι Κλίντον! - Media
 
Η Τζένα Τζέιμσον έχει χαρακτηριστεί από πολλούς -επαΐοντες και μη…- ως η πιο διάσημη πορνοστάρ όλων των εποχών, ενώ η περιουσιακή της κατάσταση την κάνει μάλλον ως την πιο επιτυχημένη σταρ «ενήλικου» περιεχομένου.
 
Αυτό που δεν ήταν γνωστό είναι ότι ο Τζέιμσον έχει… θέμα με τους μουσουλμάνους, κάτι που αποκαλύφθηκε με αφορμή το διαβόητο «περιστατικό στη Σουηδία» που εφηύρε πριν από μερικές ημέρες ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για να δικαιολογήσει την αντιμεταναστευτική πολιτική που αγωνίζεται να επιβάλλει.
 
Η αναφορά του Τραμπ είχε προκαλέσει έντονα σχόλια στο Διαδίκτυο, με την ίδια την κόρη του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, Τσέλσι, να γράφει στο Twitter «Τι συνέβη στη Σουηδία το βράδυ της Παρασκευής; Πιάσαν τους δράστες της σφαγής του Μπόουλινγκ Γκριν;», κάνοντας αναφορά σε άλλο ένα δείγμα «μετα-πραγματικότητας» της κυβέρνησης Τραμπ.
 

Το tweet της Τσέλσι Κλίντον φαίνεται ότι εξαγρίωσε την Τζέιμσον, η οποία της απάντησε, επίσης στο Twitter: «Γιατί δεν κάνεις ένα ταξιδάκι στη Σουηδία κακομαθημένη ηλίθια; Ίσως τότε καταλάβεις τι αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στη χώρα».
 

«Άκου μωρή ηλίθια», συνέχισε το παραλήρημά της η Τζέιμσον, «η Σουηδία είναι η “πρωτεύουσα” των βιασμών, από τότε που άνοιξε τις αγκάλες της στους ψυχάκηδες που πιστεύουν στη σαρία», ενώ χρησιμοποίησε ένα στατιστικό που δεν έχει καμία βάση για να στηρίξει τον ισχυρισμό της.
 

Το αποκορύφωμα, ωστόσο, του παροξυσμού της Τζέιμσον ήρθε όταν υποστήριξε εμμέσως την Κου Κλουξ Κλαν, γράφοντας «υποστηρίζει η ΚΚΚ μια θρησκεία που διατάσσει το θάνατο των αποστατών; Πότε είδαμε για τελευταία φορά μέλος της ΚΚΚ να ανατινάζει άπιστους;», αν και στη συνέχεια «τα μάζεψε» λέγοντας ότι ποτέ δεν υποστήριξε τη ρατσιστική οργάνωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:59