search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:16
MENU CLOSE

Έξαλλος ο Μουρίνιο με την απόλυση Ρανιέρι: Έγραψε την πιο όμορφη ιστορία στην Premier League (Video)

24.02.2017 18:05
Έξαλλος ο Μουρίνιο με την απόλυση Ρανιέρι: Έγραψε την πιο όμορφη ιστορία στην Premier League (Video) - Media
 
Εμφανώς συγκινημένος και πολύ θυμωμένος με την απόλυση του Κλαούντιο Ρανιέρι από τη Λέστερ εμφανίστηκε ο «πολύς» Ζοζέ Μουρίνιο.
 
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μιλώντας σε δημοσιογράφους, εμφανίστηκε φορώντας μπλούζα με τα αρχικά του ονόματος του Κλαούντιο Ρανιέρι (CR) και καταδίκασε χωρίς περιστροφές την απόφαση της Λέστερ να απολύσει τον Ιταλό προπονητή.
 
«Ο Κλαούντιο έγραψε την ομορφότερη ιστορία στην Premier League με τη Λέστερ», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής, προσθέτοντας ότι «όταν είχα απολυθεί, έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα, θεωρούσα ότι ήταν μια τεράστια αδικία, αλλά τώρα βλέπω ότι ήταν ένα τίποτα, μπροστά σε αυτό που συνέβη με τον Κλαούντιο».
 
Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι «αν κάποιες από τις ιστορίες που διαβάζω είναι αληθινές ή έχουν έστω και ψήγμα αλήθειας, τότε δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν αυτό που συνέβη» αν και παραδέχθηκε ότι «αυτό είναι κάτι που εμείς οι προπονητές πρέπει να είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:14