search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:29
MENU CLOSE

Προκαλούν ξανά οι Αλβανοί εθνικιστές – Παρουσιάζουν Κολοκοτρώνη και Μπότσαρη να σχηματίζουν τον αητό

26.02.2017 17:01
Προκαλούν ξανά οι Αλβανοί εθνικιστές – Παρουσιάζουν Κολοκοτρώνη και Μπότσαρη να σχηματίζουν τον αητό - Media

 

Οι εθνικιστές, είναι από τη φύση τους, παραχαράκτες της ιστορίας κατά το συμφέρον τους, μα πολύ περισσότερο είναι επικίνδυνοι για την ίδια τους τη χώρα. Η ανοησίες που εκστομίζουν ή γράφουν δεν έχουν πατρίδα. Η ανοησία είναι για όλους η ίδια, είτε λέγονται Αλβανοί, είτε Τούρκοι, είτε Έλληνες εθνικιστές.

Μια νεοσύστατη οργάνωση Αλβανών εθνικιστών που ευαγγελίζονται και το ναζισμό, ακριβώς όπως η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα, παρουσίασε το συγκεκριμένο σκίτσο όπου ο Κολοκοτρώνης και ο Μπότσαρης σχηματίζουν τον Αλβανικό αητό. Η νεοναζιστική – εθνικιστική οργάνωση λέγεται «Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar».

Ηγέτης των Αλβανών νεοναζί εθνικιστών, είναι ο Tahir Veliu, ο οποίος προωθεί ενεργά τον αντι-ελληνισμό και την αποσταθεροποίηση των Βαλκανίων. Ο Veliu ενθαρρύνει ανοιχτά και στρατολογεί νεαρούς αλβανούς στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και ολόκληρο τον κόσμο για την δημιουργία μιας ομάδας πολιτικών οργανώσεων, ενώ παράλληλα απαιτεί όλοι οι Αλβανοί να κάνουν δωρεές για τον στρατιωτικό εξοπλισμό της οργάνωσης.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01