search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:44
MENU CLOSE

Φρίκη: Τον έπιασαν να κλέβει και τον… κρέμασαν (Video, σκληρές εικόνες)

28.02.2017 17:51
Φρίκη: Τον έπιασαν να κλέβει και τον... κρέμασαν (Video, σκληρές εικόνες) - Media
 
Το νόμο του Λιντς εφάρμοσαν οι κάτοικοι μιας γειτονιάς όταν έπιασαν «στα πράσα» έναν άνδρα να έχει μπει σε σπίτι επιχειρώντας να το κλέψει.
 
Οι περίοικοι συνέλαβαν τον άνδρα και αφού τον ξυλοκόπησαν ανελέητα, τον κρέμασαν από τους καρπούς των χεριών από ένα δένδρο για τιμωρία.
 

Η αστυνομία, που έφθασε ειδοποιημένη από πιο εχέφρονες κατοίκους της γειτονιάς, υποχρεώθηκε να συγκρουστεί με όχλο προκειμένου να κατεβάσει τον άτυχο ληστή από το δέντρο.
 
Σύμφωνα με κάποιες αναφορές, δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν από τους εξοργισμένους κατοίκους, ενώ ο ληστής οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και αναμένεται να του ασκηθεί δίωξη, μόλις συνέλθει.
 
Το φρικτό περιστατικό συνέβη στην πόλη Σάντα Μαρία Ασουνσιόν του Μεξικού και δεν υπάρχουν πληροφορίες για συλλήψεις κατοίκων.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:43