search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:53
MENU CLOSE

Σκάνδαλο στη Νορβηγία: Κοινωνικός λειτουργός κακοποίησε σεξουαλικά 15 προσφυγόπουλα

01.03.2017 07:21
Φρίκη στη Λέσβο: Πατέρας βίαζε τη 13χρονη κόρη του - Media

 

Σύμφωνα με τη νορβηγική Faedrelandsvennen, ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας του Asger αποκάλυψε πως ένας κοινωνικός λειτουργός έχει συλληφθεί καθώς κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση 15 προσφυγόπουλων.

Η πρώτη καταγγελία κατά του συλληφθέντα έγινε στα μέσα Ιανουαρίου από ένα τοπικό σχολείο ενώ στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια της έρευνας βγήκαν στο φως και οι υπόλοιπες δράσεις του.

Ο άνδρας συνελήφθη στα τέλη Φεβρουαρίου και το τοπικό δικαστήριο απεφάνθη πως πρέπει να παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την τέλεση της δίκης, η οποία αναμένεται να λάβει χώρα σε περίπου πέντε εβδομάδες.

Η αστυνομία τόνισε πως είναι πολύ νωρίς για να αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση ή τις ταυτότητες του δράστη ή των θυμάτων.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου δήλωσε πως ο πελάτης του αρνείται όλες τις κατηγορίες και μάλιστα δεν καταλαβαίνει το λόγο για τον οποίο κατηγορείται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:51