search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:26
MENU CLOSE

Νέα στοιχεία για το θανατηφόρο τροχαίο κοντά στη Θήβα – Πού επικεντρώνουν οι Αρχές τις έρευνες

01.03.2017 18:52
Τεράστια αποζημίωση για τον Υπάτιο Πατμάνογλου για το φρικτό δυστύχημα με την Porsche - Media
 
Την ανασύνθεση του τι συνέβη δευτερόλεπτα πριν η μοιραία Πόρσε χάσει τον έλεγχο και καρφωθεί σε παρκαρισμένο Χόντα σε πάρκινγκ της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, κοντά στη Θήβα επιχειρούν να πραγματοποιήσουν οι Αρχές προκειμένου να εξηγήσουν το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που έκοψε το νήμα της ζωής σε τρεις ενήλικες και ένα παιδί τριών ετών.
 
Πληροφορίες από τις έρευνες αναφέρουν ότι οι εμπειρογνώμονες επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στον προφυλακτήρα της Πόρσε, ο οποίος βρέθηκε σε απόσταση περίπου 100 μέτρων πριν την είσοδο του πάρκινγκ και ο οποίος φέρεται να παρουσιάζει σημάδια εσωτερικής φθοράς.
 
Οι ειδικοί θα εξετάσουν αν αυτή η φθορά οφείλεται σε σκασμένο λάστιχο του σπορ αυτοκινήτου ή άλλες αιτίες, ώστε να διαπιστώσουν το λόγο που χάθηκε ο έλεγχος του οχήματος και προκλήθηκε το τραγικό δυστύχημα.
 
Όσον αφορά στη ζήτημα της ταχύτητας, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μοιραία Πόρσε κινούταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και ότι μπήκε στην είσοδο του πάρκινγκ με το κοντέρ να «γράφει» περισσότερα από 250 χιλιόμετρα την ώρα. Οι αρχές ελέγχουν τις κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας στην εθνική, ώστε να διαπιστώσουν τη γενικότερη συμπεριφορά του άτυχου οδηγού.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01