search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:12
MENU CLOSE

Νέα σκληρή κόντρα Πολάκη-Γεωργιάδη στη Βουλή (Video)

06.03.2017 18:30
"Πυρά" Άδωνι σε Πολάκη: Bρώμικος... Αρνείται να αποκαλύψει τις δαπάνες που νομιμοποιεί - Media
 
Με εκατέρωθεν βολές και απειλές γράφτηκε ένα ακόμη επεισόδιο στο σήριαλ της σκληρής προσωπικής κόντρας που έχουν, εδώ και πολύ καιρό, ο Παύλος Πολάκης και ο Άδωνης Γεωργιάδης.
 
«Θέατρο» της αντιπαράθεσης η Ολομέλεια της Βουλής και αφορμή η επίκαιρη ερώτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ προς τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας. Αξιοσημείωτο γεγονός η εικόνα αμέσως μετά το τέλος της «μονομαχίας» όπου ο Άδωνης Γεωργιάδης κατευθύνθηκε στα υπουργικά έδρανα που καθόταν ο Παύλος Πολάκης με την «μάχη» να συνεχίζεται για λίγο ακόμη, εκτός μικροφώνου.
 
«Όταν φύγετε θα σε κλείσω φυλακή» ήταν η… απάντηση του Άδωνη Γεωργιάδη προς τον Παύλο Πολάκη για όσα υποστήριξε λίγο νωρίτερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ο οποίος απάντησε «φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Να κοιμάστε ανήσυχοι τα βραδιά», τονίζοντας: «Είστε υπηρετικό πολιτικό προσωπικό».
 
Η κόντρα μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας και του «γαλάζιου» αντιπροέδρου κράτησε περίπου μια ώρα, χρόνος-ρεκόρ για την διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου, διανθίστηκε από μαντινάδες και από καταγγελίες.
 
Ο Παύλος Πολάκης ξεκίνησε λέγοντας πως του ήρθε στο μυαλό η μαντινάδα «είπαμε πολλά ψέματα να πούμε μια αλήθεια φορτώσαμε σε ποντικό εννιά κιλά ρεβίθια» και η «μάχη» άναψε για 23 διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ, με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να κάνει λόγο για «κατάλογο ρουσφετιών» του Άδωνη Γεωργιάδη, και για τις τιμές των φαρμάκων.
 
Απαντώντας ο Άδωνης Γεωργιάδης δήλωσε ότι ο Παύλος Πολάκης πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα, κάλεσε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας «να καταθέσετε τις συμβάσεις των προσώπων που λέτε, ότι διόρισα», ανέφερε με ειρωνική διάθεση πως διαθέτει και αυτός ένα χαρτί με 23 ονόματα που δίπλα γράφουν ονόματα υπουργών, υποστήριξε ότι τα πρόσωπα που ανέφερε ο Παύλος Πολάκης δεν πληρώνονταν από το ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά από ιδιωτικές εταιρείες, τονίζοντας πως «την επόμενη φορά που θα μιλήσετε χωρίς αποδεικτικά στοιχεία εναντίον μου, θα σας κάνω αγωγή».
 


Άγρια κόντρα Πολάκη – Γεωργιάδη στη Βουλή από Enikos_gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01