search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:55
MENU CLOSE

Ράδιο Αρβύλα: Ξέσπασμα για το τροχαίο στην εθνική οδό

07.03.2017 07:00
Σοκ για τον Αντώνη Κανάκη: Πέθανε φίλος του από κορωνοϊό - «Προσπαθώ ακόμα να το χωνέψω» - Media

 

Για το τραγικό δυστύχημα που συνέβη στην εθνικό οδό Αθηνών Λαμίας μίλησε ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα.

«Οι δύο εβδομάδες που λείπαμε ήταν τραγικές, θλιβερές εβδομάδες για τη χώρα αυτή για το γνωστό γεγονός. Και βέβαια έγινε η αιτία αυτό το γνωστό γεγονός, το θλιβερό, το τραγικό δυστύχημα να θυμηθούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όλη την υπόθεση που λέγεται ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους, την κατάσταση των δρόμων, αν τα διπλώματα τα παίρνει σωστά ο Έλληνας.

Και βέβαια, μην στεναχωριέστε, μόδα είναι, θα περάσει, θα το ξεχάσουμε, τα πράγματα θα επιστρέψουν όπως ήταν μέχρι να γίνει το επόμενο θλιβερό δυστύχημα και τότε θα θυμηθούμε ξανά τα ίδια ακριβώς πράγματα.

Φτάνει, βέβαια, το δυστύχημα να έχει και όλα τα κινηματογραφικά στάνταρ, καλή εικόνα, εκρήξεις, θανάτους πολλούς, να χαθούν οικογένειες, να είναι κινηματογραφικό το σενάριο και τότε θα ασχοληθούμε ξανά με την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης.

Πηγή: Zappit

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:53