search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:25
MENU CLOSE

Χυλόπιτα σε Σπαλιάρα από παίκτρια του Survivor – Τι λέει η ίδια για το περιστατικό (Video)

07.03.2017 18:51
Χυλόπιτα σε Σπαλιάρα από παίκτρια του Survivor - Τι λέει η ίδια για το περιστατικό (Video) - Media

 

Η τρίτη παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, ήταν καλεσμένη του Βαγγέλη Περρή στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Rodeo».

Το εντυπωσιακό μοντέλο αποκάλυψε το παρασκήνιο του φαινομένου Survivor, της μεγαλύτερης τηλεοπτικής επιτυχίας των τελευταίων ετών στην ελληνική τηλεόραση.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην… ύποπτη προσέγγιση που δέχθηκε από τον Γιάννη Σπαλιάρα με την ατάκα ότι θα ήθελε να έμενε στο παιχνίδι για να έχουν καλά πλάνα μαζί στο μέλλον…

Η απάντησή της περί «4.000 και μίας… χυλόπιτας» θα συζητηθεί (δείτε τη στο βίντεο μετά το 13:00)!

Στη συνέχεια είπε ότι θα ήθελε να ξαναμπεί στο Survirvor γιατί της άρεσε η εμπειρία και είπε με νόημα ότι γίνονται και… όμορφα πράγματα στον Άγιο Δομίνικο πέρα από τη σκληρή μάχη επιβίωσης!

«Υπήρχαν πολύ ωραίες στιγμές και off-camera», ανέφερε και κατέληξε παραδεχόμενη ότι από τότε που βγήκε από το Survivor το μυαλό της είναι μόνο στο φαγητό.

Δείτε το βίντεο…

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:25