search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:54
MENU CLOSE

Διαγνώστηκε με καρκίνο πασίγνωστος τραγουδιστής

09.03.2017 21:35
Διαγνώστηκε με καρκίνο πασίγνωστος τραγουδιστής - Media

 

Θέλοντας να σταματήσει την δημοσίευση ψευδών ειδήσεων για την κατάσταση της υγείας του ο γάλλος “Ελβις Πρίσλεϊ” τραγουδιστής Τζόνι Χάλιντεϊ αποκάλυψε την Τετάρτη ότι υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο που του διαγνώστηκε πριν από μερικούς μήνες.

 «Πράγματι πριν από μερικούς μήνες μού βρήκαν καρκινικά κύτταρα, για τα οποία υποβάλλομαι σε θεραπεία. Η ζωή μου δεν είναι σε κίνδυνο, είμαι πολύ καλά και σε καλή φυσική κατάσταση», γράφει ο 73χρονος ρόκερ σε μήνυμά του στο Twitter χωρίς να αναφέρει το είδος του καρκίνου από το οποίο έχει προσβληθεί.

Ο τραγουδιστής έκανε την ανακοίνωση αυτή, ενώ το περιοδικό Closer γράφει στο τεύχος που κυκλοφορεί ότι «έχει προσβληθεί από καρκίνο, η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ ανησυχητική». Σύμφωνα με το Closer, πάσχει από καρκίνο των πνευμόνων.

Η ανακοίνωση αυτή για τον διασημότερο ρόκερ της Γαλλίας προκάλεσε αμέσως εκδηλώσεις υποστήριξης στο Twitter. «Κουράγιο Τζόνι», «Καλή τύχη σε αυτή τη μάχη», «Σε περιμένουμε στη σκηνή, έχει κλείσει το ραντεβού, είσαι βράχος, σε αγαπάμε», γράφουν οι θαυμαστές του.

Φήμες ανησυχητικές για την υγεία του Χάλιντεϊ κυκλοφορούσαν εδώ και μερικές ημέρες, μετά το μήνυμα στο Facebook της κόρης του Λορά Σμε. Ο δικηγόρος της ηθοποιού, ο Ερβέ Τεμίμ, δήλωσε την Τρίτη στο AFP ότι θα καταθέσει μήνυση ενώπιον του Πρωτοδικείου του Παρισιού για πειρατεία στον λογαριασμό της.

Πηγή: usay 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01