24/01/2020 03:40:20

Οι Deep Purple αρνούνται να πάρουν σύνταξη: Θα βγάλουμε κι άλλους δίσκους

Οι Deep Purple αρνούνται να πάρουν σύνταξη: Θα βγάλουμε κι άλλους δίσκους - Media

 

Δεν ετοιμάζονται για συνταξιοδότηση οι Deep Purple. Αντιθέτως, υπόσχονται νέους δίσκους και ήδη ετοιμάζονται για παγκόσμια περιοδεία.

Ο μπασίστας του συγκροτήματος, Ρότζερ Γκλόβερ, υποσχέθηκε «1-2 ακόμη δίσκους». Επιπλέον, ανέφερε ότι «δεν σκοπεύουμε να σταματήσουμε σύντομα». Ήδη αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα το 20ο στούντιο άλμπουμ τους, «Infinite».

Ο Γκλόβερ είπε στους θαυμαστές του συγκροτήματος να μην ανησυχούν εξαιτίας του τίτλου της περιοδείας- «The Long Goodbye Tour»- και να μην τον λάβουν υπόψη τους κυριολεκτικά.

«Προσωπικά πιστεύω ότι μπορούμε να βγάλουμε 1-2 δίσκους ακόμη. Η ηλικία και η υγεία είναι οι μόνες ανησυχίες. Κίνητρο έχουμε, κανένας μας δεν θέλει να σταματήσει», επισήμανε.

Το συγκρότημα θα κλείσει μισό αιώνα ζωής το 2018 και ο Γκλόβερ εξομολογείται:

«Έχει υπάρξει ένα τεράστιο μέρος της ζωής μου. Αλλά ξέρουμε ότι είμαστε πιο κοντά στο τέλος, παρά στην αρχή. Δεν θέλουμε να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο, γιατί κανείς από εμάς δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει συναισθηματικά».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.