search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:11
MENU CLOSE

Θα επαναληφθεί ο μυθικός αγώνας Μπαρτσελόνα – Παρί;

13.03.2017 20:11
Θα επαναληφθεί ο μυθικός αγώνας Μπαρτσελόνα - Παρί; - Media

 

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Την επανάληψη του αγώνα ρεβάνς των «16» του Champions League ζητούν περισσότεροι από 200.000 άνθρωποι.

Την ιδέα συγκέντρωσης υπογραφών μέσω ίντερνετ είχε ένας φίλαθλος, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Ο άνθρωπος αυτός ψήφισε υπέρ της επανάληψης του ματς κι ακολούθησαν πάνω από 220.000 που βρήκαν σωστό το αίτημά του.

Αυτό ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή, δύο 24ωρα μετά το επικό 6-1 της Μπαρτσελόνα επί της Παρί, που έστειλε τους Καταλανούς στους προημιτελικούς του Champions League και τους Γάλλους άπρακτους στα σπίτια τους μετά το υπέρ τους 4-0 του πρώτου αγώνα στο «Παρκ ντε Πρενς».

Η συγκεκριμένη ψηφοφορία (petition), η οποία απευθύνεται στην UEFA , προβάλλει ως αιτιολογία τα πάρα πολλά λάθη του διαιτητή της αναμέτρησης, Ντενίζ Αϊτεκίν, εις βάρος της Παρί. Απαριθμεί, μάλιστα, 13 υποδείξεις του Γερμανού ρέφερι, όλες υπέρ της «Μπαρτσα», με αποκορύφωμα τα δύο πέναλτι που υπέδειξε υπέρ των Καταλανών και το μη καταλογισμό ενός υπέρ των Γάλλων στην ανατροπή του Ντι Μαρία από τον Μαστσεράνο.

«Ο αγώνας πρέπει να επαναληφθεί λόγω συμβάντων που έπληξαν σοβαρά την Παρί Σεν Ζερμέν, ως αποτέλεσμα των αποφάσεων του διαιτητή που έδωσε πλεονέκτημα στη Μπαρτσελόνα» αναφέρει η έκκληση.

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του ανθρώπου που είχε αυτή την ιδέα δείχνει ότι ο φίλαθλος που συνέταξε και δημοσίευσε αυτό το αίτημα είναι οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης και όχι της γαλλικής ομάδας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01