search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:31
MENU CLOSE

Παραμένει εν ισχύ η ρύθμιση οφειλών του Mega στην Digea

15.03.2017 17:32
Aνατροπή με την πρεμιέρα του Mega - Media
 
Διατηρείται το καθεστώς ρύθμισης οφειλών, με την καταβολή μηνιαίων δόσεων 40 χιλιάδων ευρώ, που ορίστηκε με προσωρινή διαταγή του Πρωτοδικείου, για τα χρέη του τηλεοπτικού σταθμού MEGA στην DIGEA, μέχρι την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου επί της αίτησης που έχουν καταθέσει οι τεχνικοί της ΕΤΙΤΑ για να μην υποβαθμιστεί το σήμα του τηλεοπτικού σταθμού.
 
Η αίτηση των τεχνικών συζητήθηκε σήμερα ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου στο οποίο άσκησαν πρόσθετες παρεμβάσεις υπέρ των αιτούντων η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, ιδιοκτήτρια του σταθμού και τα συνδικαλιστικά σωματεία της ΕΣΗΕΑ και ΕΠΗΕΑ.
 
Στο δικαστήριο κατέθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ) Γιώργος Σκεπετζάκης, ο οποίος τόνισε πως αν υποβαθμιστεί από την DIGEA το σήμα του Mega ο σταθμός θα υποστεί μεγάλη ζημία, καθώς τα έσοδα από διαφημίσεις που εισπράττονται τώρα στο κανάλι, θα σταματήσουν γιατί οι διαφημιστικές εταιρείες δεν δίνουν τα προϊόντα τους αν το σήμα εκπομπής δεν είναι άψογο, δηλαδή χωρίς «χιόνι» και με σωστή ποιότητα ήχου.
 
Ο μάρτυρας είπε πως το κανάλι θα πρέπει να μείνει ανοικτό και συμπλήρωσε πως υπάρχουν 500 άτομα «που περιμένουν να δουν ποια θα είναι εξέλιξη του μεγάλου καναλιού».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26