search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:41
MENU CLOSE

Ας βάλουμε λίγο χρώμα στη ζωή μας…

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 1960
16-03-2017
18.03.2017 04:00
Ας βάλουμε λίγο χρώμα στη ζωή μας... - Media
 
Τη γνωρίζω από παιδί. Ανήσυχη, δημιουργική, περήφανη. Η Ευρυδίκη μαγεύτηκε από νωρίς από τα χρώματα, τα μολύβια, τα πινέλα, τα σχέδια, τις πέτρες. Κι έτσι, πολύ φυσικά, κάλυψε το καλλιτεχνικό κενό της οικογένειάς της. Ο Βασίλης Βασιλικός τη συγγραφή, η Βάσω Παπαντωνίου το λυρικό τραγούδι και η ίδια τη ζωγραφική.
 
Σε ηλικία 15 ετών έκανε την πρώτη της ατομική έκθεση στην γκαλερί «Ζυγός» αποκομίζοντας όμορφες κριτικές κοινού και ειδικών. Συμμετείχε σε ομαδικές εκθέσεις για τους σκοπούς της ΜΚΟ «Εταιρία για το Κτήριο της Όπερας & Ακαδημίας Λυρικής Τέχνης Maria Callas» στην Τεχνόπολη (2010) και στην γκαλερί «S.G ArtGallery» (2012) μαζί με σημαντικούς ζωγράφους (Κουνέλλη, Pavlo, Λαζόγκα, Μανουσάκη, Φασιανό, Χάρο, Παπαγιάννη, Σάμιο, Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη).
 
Σπούδασε επίσης αργυροχρυσοχοΐα στο Holt’s Academy of Jewellery στο Λονδίνο και από τα εφτά της παρακολούθησε τρία χρόνια στη Γαλλία μαθήματα ζωγραφικής.
 
Στην έβδομη ατομική της έκθεση φιλοξενείται στον Ιανό. Η έκθεση έχει τίτλο «Βάλτε Λίγο Χρώμα Στη Ζωή Σας vol 2» και περιλαμβάνει έργα με πληθώρα και μίξη χρωμάτων και φαντασίας, χρήση ακρυλικού, χλωρίνης και άλλων υλών.
 
Την Τρίτη έγιναν στον Ιανό της Σταδίου τα εγκαίνια και η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Μαρτίου.
 
Κι επειδή ένας ζωγραφικός πίνακας αντιστοιχεί με χίλιες λέξεις, σταματώ εδώ για να μιλήσουν τα έργα της Ευρυδίκης…
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:41