search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:35
MENU CLOSE

Προκαλεί ο Βίλντερς με …κλωτσιά στον Γιούνκερ (Photo)

19.03.2017 14:10
Προκαλεί ο Βίλντερς με ...κλωτσιά στον Γιούνκερ (Photo) - Media

 

Λίγες μέρες μετά τις ολλανδικές εκλογές και το αποτέλεσμα που έφερε το ακροδεξιό κόμμα του Γκερτ Βίλντερς στη δεύτερη θέση, ο «Μότσαρτ της πολιτικής», όπως τον αποκαλούν λόγω της ξανθιάς κώμης του, προκαλεί για άλλη μία φορά.

Αυτή τη φορά δεν το έκανε με δηλώσεις του κατά της Ευρώπης, των μουσουλμάνων, της Τουρκίας ή του ευρώ. Αρκέστηκε σε ένα προκλητικό σκίτσο που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter. Μάλιστα, φάνηκε να του άρεσε τόσο πολύ η γελοιογραφία που μέσα σε λίγες ώρες τη μοιράστηκε δύο φορές με τους ακολούθους του.

Στο επίμαχο σκίτσο, ο Βίλντερς βρίσκεται μέσα έναν παραδοσιακό ολλανδικό ανεμόμυλο, στις άκρες του οποίου κρέμονται παπούτσια, με τα οποία κλωτσάει έναν τζιχαντιστή, τον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ρετζέπ Ερντογάν και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Την περασμένη Πέμπτη, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών, ο Γιούνκερ είχε συγχαρεί τον Μαρκ Ρούτε για την πρωτιά, αναφέροντας πως  αποτελούν «μια ψήφο για την Ευρώπη, μια ψήφο κατά των εξτρεμιστών» και φαίνεται ότι ο Βίλντερς προτίμησε να του απαντήσει μέσω του επίμαχου σκίτσου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:35