search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:27
MENU CLOSE

Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι ο Μιχαλάκης από τα «Εγκλήματα» -Σε τι τον εμποδίζει η ηλικία του;

26.03.2017 08:41
Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι ο Μιχαλάκης από τα «Εγκλήματα» -Σε τι τον εμποδίζει η ηλικία του; - Media

 

Για τα προβλήματα που του δημιουργεί η ηλικία του μίλησε, μεταξύ άλλων, ο «Μιχαλάκης» από την αγαπημένη σειρά του ANT1 «Εγκλήματα».

«Είμαι γεννημένος το 1970, δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία μου, τη λέω, τι είμαι εγώ, σαν τη μάνα μου, που είχε πει “θα σας καταραστώ, θα βγω από τον τάφο αν βάλετε την ημερομηνία της γέννησής μου στο σταυρό, θα βγω και θα σας κυνηγάω”, ενώ ο πατέρας μου το παίζει μια ζωή μικρός. Η αλήθεια είναι ότι μικροδείχνουν, όπως κι εγώ. Ο πατέρας μου μικροδείχνει πολύ, το παίζει «τζόβενο», δεν λέω την ηλικία του, γιατί θα με κυνηγάει! Αυτός είναι και ο λόγος που εμείς, όλα τα παιδιά του, μικροδείχνουμε», δήλωσε στο περιοδικό Λοιπόν, ο Σταύρος Νικολαΐδης.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει σιχαθεί πως πρέπει προσέχουμε τι θα πούμε και να μην πούμε την ηλικία. «Μας ξορκίζανε όταν πηγαίναμε κάπου: «Η μάνα μου μέχρι και στους γιατρούς έλεγε ψέματα και της έλεγα “χριστιανή μου, πες την ηλικία σου κανονικά, να ξέρει ο γιατρός αν συμβαδίζει η κατάσταση σου με την ηλικία σου”».

«Πέρα από μια ματαιοδοξία στη ζωή, γιατί να λέω ότι είμαι μικρότερος; Δεν με νοιάζει, σε μια γέροντακρατούμενη χώρα που είμαστε δεν με βοηθάει να μικροδείχνω, εμένα εμπόδια μου έχει φέρει», συνεχίζει ο ίδιος και εξομολογείται πως το ότι μικροδείχνει είναι περιοριστικό στους ρόλους!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:27