search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:22
MENU CLOSE

Επίθεση Κατερίνας Μάρκου στην «Ώρα Αποφάσεων»: Αόριστα, καινοφανή, γενικόλογα!

30.03.2017 08:30
«Δηλητήριο» του Ποταμιού για την Κατερίνα Μάρκου - Εύγε στην κυρία Μάρκου, εύγε και στην σύγχρονη ευρωπαϊκή ΝΔ - Media

 

Τα βέλη της μέσω του λογαριασμού της στο Twitter εξαπέλυσε η ανεξάρτητη βουλευτής, Κατερίνα Μάρκου, σχολιάζοντας την χθεσινή πολιτική εκδήλωση της «Ώρας Αποφάσεων» των τριών πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ, Διαμαντοπούλου, Φλωρίδη και Ραγκούση, παρουσία του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη και στελεχών του κόμματος.

 Όπως έγραψε χαρακτηριστικά η κα Μάρκου: «Αόριστα,καινοφανή,γενικόλογα!Λυπηρό ν ακούγονται,ν λέγονται κ κυρίως ν θεωρούνται όλα αυτά σοβαρές προτάσεις πολιτικής από τν ΏΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ»

Αόριστα,καινοφανή,γενικόλογα!Λυπηρό ν ακούγονται,ν λέγονται κ κυρίως ν θεωρούνται όλα αυτά σοβαρές προτάσεις πολιτικής από τν ΏΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

— Katerina Markou (@kat_markou) March 29, 2017

Η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης αποχώρησε από το Ποτάμι τον περασμένο Νοέμβριο, με αιχμές, ζητώντας την ανασυγκρότηση του κεντρώου χώρου με τη συμμετοχή και του ΠΑΣΟΚ.

Πρόσφατα μάλιστα, υπέγραψε με άλλους τρεις ανεξάρτητους βουλευτές -Θεοχάρη Καρρά και Μπαργιώτα- κοινή ερώτηση, με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, στη Βουλή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Κατερίνα Μάρκου θα είναι η τρίτη βουλευτής που εκλέχτηκε με το Ποτάμι και θα προσχωρήσει το επόμενο διάστημα στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:21