search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:27
MENU CLOSE

Εμινέ Γεσίρ: Playmate, αφεντικό του Survivor και… φίλη του Ντάνου (Photos)

02.04.2017 12:57
Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία από τα παλιά που «έριξε» το Instagram (Photo) - Media

 

Άφησε την Ξάνθη και τις πασαρέλες για να βρεθεί στο τιμόνι  του ελληνικού και του τουρκικού Survivor. Η Εμινέ Γεσίρ είναι ίσως η πιο πολύτιμη συνεργάτιδα του ισχυρού τηλεοπτικού παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος είναι ο κύριος υπεύθυνος για τη φετινή επιτυχία του ριάλιτι επιβίωσης.

Η 28χρονη Εμινέ, που έχει σπουδάσει Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, δοκίμασε την τύχη της ως ηθοποιός στην Τουρκία, και για καλή της τύχη κάποια στιγμή έστειλε το βιογραφικό της στην εταιρεία παραγωγής που σχεδίαζε να ιδρύσει στην Ελλάδα ο πανίσχυρος Τούρκος καναλάρχης.

Χάρη στο γεγονός ότι η εντυπωσιακή ελληνοτουρκάλα από την Ξάνθη γνωρίζει καλά ελληνικά και τούρκικα, την προσέλαβε και πλέον την έχει δεξί του χέρι στις δύο παραγωγές που γυρίζονται στον Άγιο Δομίνικο, καθώς το τουρκικό και το ελληνικό Survivor γυρίζονται στο ίδιο νησί, αλλά σε άλλες παραλίες). Η Εμινέ βρίσκεται ήδη δύο μήνες στο νησί και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί ότι η Εμινέ γνωρίζει από παλιά τον πιο δημοφιλή της ομάδας των «Διασήμων», τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Είναι παλιός της γνώριμος, καθώς πριν από αρκετά χρόνια, ο σύντροφός της, επιχειρηματίας στη Σκιάθο, ήταν στενός φίλος με τον Ντάνο.

Πριν έξι χρόνια όταν προσπαθούσε να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ, η Εμινέ  είχε αρνηθεί να φορέσει την παραδοσιακή μαντίλα και είχε συμμετάσχει  στα Playmate 2011, όπου είχε κατακτήσει τον τίτλο Playgirl της χρονιάς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:26