search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:21
MENU CLOSE

To ατύχημα της σέξι ΟΝΝΕΔίτισσας Έλλης Παπαγγελή στην πασαρέλα (Photos)

02.04.2017 15:10
Μητσοτάκης από τη Βιέννη: Η Τουρκία έχει καθήκον να συγκρατεί τις ροές - Κουρτς: Σας ευχαριστούμε που φυλάτε τα σύνορα της Ε.Ε. - Media

 

Μια ματιά στο google στη λέξη Παπαγγελή, δεν συνοδεύεται από άρθρα για την καριέρα της ή έστω τον τίτλο της «σέξι ΟΝΝΕΔίτισσας» που με κόπο έχει αποκτήσει.

Αντιθέτως, τα πρώτα αποτελέσματα στη μηχανή αναζήτησης, παραπέμπουν στο στήθος του νεαρού μοντέλου και της δεκάδες ευκαιρίες που είχε κατά καιρούς να το επιδεικνύει. Άλλη μία της δόθηκε σε επίδειξη μόδας που έγινε στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας της Αθήνας 21η Athens Xclusive Designers Week.

Για τις ανάγκες της επίδειξης μόδας του οίκου Kathy Heyndels & Giannetos Handmade, το πολιτικοποιημένο μοντέλο φόρεσε μία υπέροχη μαύρη τουαλέτα, η οποία άφηνε ακάλυπτα τα πλούσια προσόντα της, προς τέρψιν του ανδρικού κοινού που έτυχε να παρακολουθεί την επίδειξη.

Η ίδια, ως άψογη επαγγελματίας, δε θέλησε να διορθώσει το φόρεμά της εν κινήσει και συνέχισε απτόητη την πασαρέλα της.

Η κυρία Παπαγγελή, που έχει παρακολουθήσει και μαθήματα σπηλαιολογίας εκτός όλων των άλλων, έχει πάντως καιρό να τοποθετηθεί για τα πολιτικά τεκταινόμενα, ή έστω για την ιστορία της χώρας, όπως συνήθιζε να κάνει στο παρελθόν. 

Φωτογραφίες: gossip-tv

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:19