search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:44
MENU CLOSE

Η Ζαρίφη απαντά στις φήμες που τη θέλουν να απομακρύνεται από την εκπομπή της Μενεγάκη (Video)

09.04.2017 12:50
Κατερίνα Ζαρίφη για Βig Brother: «Αισχρό, εμετικό και πραγματικά εξοργιστικό» - Media

 

Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, οι συνεχείς αλλαγές που δοκιμάζει η Ελένη Μενεγάκη και η συχνή απουσία της Κατερίνας Ζαρίφη από το πάνελ της εκπομπής της, έχουν κάνει τις φήμες να φουντώσουν με κάποιους να κάνουν λόγο για οριστική αποχώρηση της παρουσιάστριας από το team της Ελένης. 

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και πήρε θέση σε όλα όσα ακούγονται, δίνοντας με τον τρόπο της την απάντησή της στη φημολογία. 

«Για λινκ έξω βγαίνω έτσι κι αλλιώς από την αρχή της σεζόν, τα αγαπώ τα λινκ. Όλα καλά, όλα ανθηρά, ανήκουμε στο team «Ελένη», δεν έχει προκύψει κάτι. Απλά σε μια εκπομπή πολλά δοκιμάζονται. Όλα είναι καλά! Εγώ δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο για τα νούμερα που λες, όλα καλά, όλα ανθηρά», ξαναείπε η συνεργάτιδα της Ελένης. 

Αμέσως μετά, η τηλεκτριτικός Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου σχολίασε δηκτικά: «Είναι δύσκολες εποχές, το κορίτσι θέλει να κρατήσει τη δουλειά του, λογικό είναι να είσαι λίγο καταγγελτικός. Απλά δεν έιναι όμορφο για κανέναν να έρχεται υποβάθμιση του ρόλου του. Αλλά το ξαναλέω: δεν φταίει το πάνελ. Αντί να κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη, κοιτάς τους γύρω γύρω. Όσο για το μάτι που νομίζει ότι έχει η Ελένη, είναι το μάτι των τηλεθεατών που έφυγαν απο την εκπομπή», 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:43