search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:17
MENU CLOSE

Σάλος στην Ολλανδία με σεξιστικό παιχνίδι: Οι καλεσμένοι κρίνουν αν μια γυναίκα είναι «χοντρή ή έγκυος» (Video)

12.04.2017 18:38
Οριστικά χωρίς πρωταθλητή η Ολλανδία, μετά από 75 χρόνια! - Media

Σάλος έχει προκληθεί στην Ολλανδία εξαιτίας μιας νέας τηλεοπτικής εκπομπής, η οποία είναι γεμάτη κουίζ και παιχνίδια που καλούν τους καλεσμένους να απαντήσουν σε διάφορες ερωτήσεις.

Ωστόσο, αρκετές, αν όχι όλες, οι ερωτήσεις έχουν σεξιστικό και ρατσιστικό ερωτήσεις.

Το παιχνίδι «Neem je zwemspullen mee» (Πάρε μαζί σου το μαγιό σου) έχει εξοργίσει το ολλανδικό κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιό του που προβλήθηκε στη χώρα.

Αιτία για τα σχόλια που προκλήθηκαν αποτέλεσαν ορισμένα από τα παιχνίδια που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή, μεταξύ των οποίων το «Χοντρή ή έγκυος». Στο παιχνίδι αυτό οι καλεσμένοι καλούνται να αποφασίσουν αν μια γυναίκα που στεκόταν μπροστά τους είναι έγκυος ή απλά υπέρβαρη

Εμφανώς αμήχανοι, οι δύο άνδρες συζήτησαν μεταξύ τους και τελικά αποφάνθηκαν ότι η γυναίκα που ήταν μπροστά τους ήταν έγκυος, για να διαψευστούν αμέσως μετά από την εκπομπή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:17