search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:01
MENU CLOSE

Ωδή στην Ελλάδα το video από τον πολυτελή ινδικό γάμο στο Ζάππειο

19.04.2017 11:43
Ωδή στην Ελλάδα το video από τον πολυτελή ινδικό γάμο στο Ζάππειο - Media

Την καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα όχι μόνο στην Ινδία αλλά και σε όλο τον κόσμο, αποτέλεσε ο υπερπολυτελής ινδικός γάμος που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Απριλίου στο Ζάππειο.

Στον χλιδάτο γάμο της Σερένα Ισρανί και του Εϊτζέι Νταλαμάλ, που κόστισε πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ, οι καλεσμένοι που είχαν ταξιδέψει από το Λονδίνο, το Ντουμπάι, τη Νιγηρία και την Ινδία, απόλαυσαν την ελληνική φιλοξενία και τελικά έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το γαμήλιο πάρτι κράτησε τέσσερις ημέρες και οι καλεσμένοι γνώρισαν τις ομορφιές της Αθήνας, ξεναγήθηκαν στο Μουσείο της Ακρόπολης, απόλαυσαν ελληνικούς μεζέδες, χόρεψαν συρτάκι και έσπασαν πάνω από 1.000 πιάτα.

Σύμφωνα με το διοργανωτή του γάμου, «όλοι έφυγαν εξαιρετικά ευχαριστημένοι και οι περισσότεροι δήλωσαν πως θα ξανάρθουν».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:01