search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:45
MENU CLOSE

Συγκλονίζει ο προφητικός διάλογος του αδικοχαμένου υποστράτηγου Τζανιδάκη με την οικογένειά του

20.04.2017 15:30
Συγκλονίζει ο προφητικός διάλογος του αδικοχαμένου υποστράτηγου Τζανιδάκη με την οικογένειά του - Media
 
Απίστευτες λεπτομέρειες για το εορταστικό γεύμα της οικογένειας έρχονται στο φως λίγες μόλις ώρες μετά τον αναπάντεχο χαμό του Κρητικού υποστράτηγου, που έχασε τη ζωή του στη συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Ελασσόνα.
 
Ο υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης τη Δευτέρα του Πάσχα βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ρέθυμνο για να γιορτάσει μαζί με την οικογένειά του.
 
Πριν το μεσημεριανό εορταστικό τραπέζι επισκέφθηκε τον τάφο του πατέρα του στο νεκροταφείο της Ελεύθερνας. Επιστρέφοντας στο εορταστικό τραπέζι παρήγγειλε στη σύζυγό του, όταν πεθάνει να ταφεί στον τόπο του.
 
Μάλιστα ο υποστράτηγος ρωτούσε έναν ξάδερφό του, πού πρέπει να αποταθεί για την αγορά ταφοπεδίου στο κοιμητήριο, προκειμένου η ταφή του να γίνει εκεί.
 
Σύμπτωση ή διαίσθηση κανείς δεν θα μάθει αφού άτυχος Ιωάννης Τζανιδάκης 48 ώρες μετά έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο τύπου Χιούι στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.
 
Πάντως η τελευταία του επιθυμία θα πραγματοποιηθεί αφού η κηδεία του θα γίνει αύριο στη γενέτειρά του. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή στις 18.00 το απόγευμα στην Ελεύθερνα.
 
(πηγή: flashnews.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01