search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:34
MENU CLOSE

Σε περιδίνηση η κυβέρνηση Μέι: Επιδημία παραιτήσεων κορυφαίων συνεργατών της

21.04.2017 13:20
Σε περιδίνηση η κυβέρνηση Μέι: Επιδημία παραιτήσεων κορυφαίων συνεργατών της - Media
 
Μόλις λίγες ημέρες μετά την προκήρυξη πρόωρων εκλογών στη Βρετανία, η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι έχει ήδη χάσει δύο από τα κορυφαία στελέχη του γραφείου της στη Ντάουνινγκ Στριτ.
 
Μετά την διευθύντρια επικοινωνίας Κέιτ Πέριορ, η οποία παραιτήθηκε στις αρχές της εβδομάδας, άλλο ένα κορυφαίο στέλεχος του επικοινωνιακού επιτελείου της Μέι, η εκπρόσωπος τύπου Λίζι Λάουντεν εγκατέλειψε την κυβέρνηση και ανακοίνωσε σε φίλους της ότι «μετακομίζει σε άλλα πράγματα».
 
Η Λάουντεν ήταν το ανώτερο εναπομείναν στέλεχος επικοινωνίας της Μέι και ο «εγκέφαλος» πίσω από την καμπάνια «Ψηφίστε Έξοδο» στο δημοψήφισμα για την παραμονή ή αποχώρηση της Βρετανίας από την Ε.Ε.
 
Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, η αποχώρηση της Λάουντεν σχετίζεται με τη «σκοτεινή» ατμόσφαιρα που επικρατεί στο νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ, λόγω της Μέι και των προσωπαρχών της, Νικ Τίμοθι και Φιόνα Χιλ.
 
Σημειώνεται ότι τον περασμένο Δεκέμβριο, άλλο ένα επικοινωνιακό στέλεχος της Μέι, η εκπρόσωπός της, Έλεν Μπάουερ, η οποία έχαιρε διακομματικής εκτίμησης και σεβασμού, «εγκατέλειψε το πλοίο», μετά από συγκρούσεις με συμβούλους της πρωθυπουργού.
 
Οι παραιτήσεις της Πέριορ και της Λάουντεν έρχονται σε μια κρίσιμη στιγμή για τη Μέι και τους Συντηρητικούς, καθώς χρειάζονται όλα τα επικοινωνιακά τους όπλα εν όψει των εκλογών της 8ης Ιουνίου.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:34