search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:48
MENU CLOSE

Να γιατί δυσκολευόμαστε να κοιμηθούμε στα δωμάτια ξενοδοχείων!

22.04.2017 14:37
Περού: Χείμαρρος λάσπης έπνιξε ξενοδοχείο - Τουλάχιστον 15 νεκροί και 34 τραυματίες - Media

 

Έχετε κανονίσει την τέλεια απόδραση, επιβιβαστήκατε στην πτήση σας, φτάσατε στον προορισμό σας, κάνατε check-in στο πανέμορφο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας και ετοιμάζεστε να χαλαρώσετε με μια νύχτα ξεκούρασης! Κι όμως η ώρα πήγε 2:00 κι εσείς στριφογυρνάτε ακόμα στο κατά τα άλλα άνετο κρεβάτι σας! Τι συμβαίνει;

Είτε κάνετε κράτηση σε ένα υπερπολυτελές κατάλυμα, είτε όχι, το αποτέλεσμα δεν διαφέρει. Η πρώτη νύχτα είναι εξίσου δύσκολη. Σύμφωνα με τις μελέτες κλινικών ιατρών λοιπόν, ένα από τα ημισφαίρια του εγκεφάλου μας κοιμάται λιγότερο βαθιά το πρώτο βράδυ σε ένα νέο περιβάλλον, με αποτέλεσμα να ξυπνάμε διαρκώς.

Επίσης, έχουμε συνηθίσει να περιβαλόμαστε από εικόνες από τον οικείο χώρο του σπιτιού μας. Αυτές μπορεί να είναι είτε ένα φωτάκι νυχτός, είτε πολλά μαλακά μαξιλάρια, είτε μία τηλεόραση Αν χάσουμε αυτές τις «ανέσεις», χάνουμε και τον πολυπόθητο ύπνο, γιατί ο εγκέφαλός μας αργεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Πηγή: travelstyle.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01