search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:05
MENU CLOSE

El Clasico: Ο Μέσι …έκλεισε το σπίτι της Ρεάλ

23.04.2017 21:19
Το Clasico θα έχει πέναλτι, αυτογκόλ ή δοκάρι; - Media

 

Σε ένα τρομερό clasico, από τα καλύτερα των τελευταίων ετών, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα έδωσαν μία πραγματική «τιτανομαχία», αλλά… τιτάνας ήταν και πάλι αυτός: Ο Λιονέλ Μέσι!

Με τον Αργεντινό να σκοράρει στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων με απίθανη πλασεδιά, οι Καταλανοί… τάβλιασαν τους Μαδριλένους και με το 3-2 τούς «έπιασαν» στην κορυφή, μπαίνοντας, πλέον, έστω και με παιχνίδι περισσότερο, για τα καλά στο… κόλπο του τίτλου στην Ισπανία!

Νωρίτερα, είχαμε δει εξίσου μυθικά πράγματα, με τον Χάμες Ροντρίγκες να «γράφει» στο 85′ το 2-2, τρία λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς και ενώ η «βασίλισσα» έπαιζε με δέκα από το 77′, λόγω της -σωστής- αποβολής του Σέρχιο Ράμος για το εγκληματικό τάκλιν του πάνω στον Λίο.

Ο τελευταίος, είχε ισοφαρίσει το γκολ του Κασεμίρο (28′) στο 33′, ενώ ο Ράκιτιτς έφερε «τούμπα» τους γηπεδούχους, με το «τούβλο» του στο 73′, σε ένα απίστευτο ντέρμπι!

Πάντως, αν δεν «χτυπούσε» ο Μέσι στο τέλος, MPV της αναμέτρησης θα ήταν -ασυζητητί- ο ανεπανάληπτος Κέιλορ Νάβας, ο οποίος έκανε μεγάλες αποκρούσεις, με τον Τερ Στέγκεν, επίσης, όμως, στην άλλη μεριά, να παθαίνει… Νόιερ, κατεβάζοντας και αυτός… ρολά!

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01