search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:49
MENU CLOSE

Βορίδης: Η σχέση μου με την ακροδεξιά έχει τελειώσει εδώ και 15 χρόνια (Video)

24.04.2017 09:34
Μονομαχία Βορίδη - Πέτσα - Media

 

«Είναι γνωστό ότι η δική μου πολιτική σχέση με τον συγκεκριμένο χώρο εδώ και 15 χρόνια δεν υπάρχει», απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης για τα σχόλια που κυριαρχούν τις τελευταίες μέρες για τη σχέση του με την υποψήφια της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν.

«Από όταν πήγα φαντάρος έχει τελειώσει αυτή η σχέση  γιατί ο ΛΑΟΣ δεν είχε καμία πολιτική σχέση με εκείνη την ομάδα» διευκρίνισε ο Μάκης Βορίδης

Και συνέχισε επισημαίνοντας πως «σήμερα η κα Λεπέν υπερασπίζεται ένα πρόγραμμα διευρυμένης ρύθμισης της αγοράς, μεγάλης κρατικής παρέμβασης, μεγάλης σοσιαλιστικής ή σοσιαλίζουσας πολιτικής στα ζητήματα τα οικονομικά και ουσιαστικά εξόδου της Γαλλίας από την ΕΕ. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτές τις πολιτικές. Ούτε η ΝΔ έχει καμία σχέση με αυτές τις πολιτικές. Και είναι απολύτως προφανές ότι αυτές είναι πολιτικές, στις οποίες η ΝΔ είναι απέναντι» κατέληξε ο κ. Βορίδης.


 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01