search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:47
MENU CLOSE

Προκλητικότατος ο Κάρλος Μπιλάρδο: Κάποιες γυναίκες προκαλούν το βιασμό τους

25.04.2017 08:48
«Ήταν βιασμός με όλο το νόημα από τον προπονητή μου»: Μιλάει η ιστιοπλόος που κακοποιήθηκε σε ηλικία 11 χρονών (Video) - Media

 

Σε μια σοκαριστική δήλωση ο Κάρλος Μπιλάρδο αναφέρει ότι ναι μεν είναι κατά του βιασμού, ωστόσο υποστηρίζει ότι υπάρχουν γυναίκες που προκαλούν!

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, ο προπονητής της «μπιανκοσελέστε» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μεξικού του 1986 είναι μάλλον περισσότερο προκλητικός ο ίδιος με όσα λέει, αγνοώντας ίσως ότι στην πατρίδα του γίνεται μια δολοφονία γυναίκας κάθε 18 ώρες… 

«Είμαι ενάντια στο βιασμό, αλλά υπάρχουν γυναίκες που ντύνονται ευπρεπώς και άλλες που προκαλούν» είπε χαρακτηριστικά ο Μπιλάρδο σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο «América 24» και συμπλήρωσε:

«Στην παραλία ας πηγαίνει κάθε γυναίκα όπως θέλει. Στο δρόμο, όμως, δεν μπορεί να ντύνεται όπως θέλει. Υπάρχουν κοπέλες που προκαλούν, με τις κοντές φούστες τους και με άλλες ενδυμασίες. Κάποιοι βιαστές προκαλούνται… Είναι λογικό, και εξαιτίας της κακής εκπαίδευσης, να μην μπορούν να αντισταθούν». 

Όπως ήταν φυσικό, οι δηλώσεις του Αργεντινού προπονητή προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με επίσημα στοιχεία 58 γυναίκες δολοφονήθηκαν στην χώρα της Λατινικής Αμερικής τους δύο πρώτους μήνες του 2017. 

Πηγή: SDNA

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:47