search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:12
MENU CLOSE

Πωλείται η «φωλιά» της Μέριλιν Μονρόε και του Τζον Κένεντι – Στα 7 εκατομμύρια δολ. το αντίτιμο

26.04.2017 10:13
Πωλείται η «φωλιά»  της Μέριλιν Μονρόε και του Τζον Κένεντι - Στα 7 εκατομμύρια δολ. το αντίτιμο  - Media

 

Πωλείται ξανά η πολυτελής βίλα στην οποία η Μέριλιν Μονρόε έζησε τα τελευταία της χρόνια. Μια έπαυλη την οποία δεν πρόλαβε να χαρεί για πολύ καιρό, καθώς έφυγε από τη ζωή λίγους μήνες μετά την αγορά της, έναντι 75.000 δολαρίων.

Το απόλυτο σύμβολο του σεξ είχε δώσει, μάλιστα, συνέντευξη για το περιοδικό Life το 1962, μιλώντας για τα αισθήματα που έτρεφε για την εν λόγω οικεία, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο την είχε διακοσμήσει.

Η δημοσιογράφος του περιοδικού, μετά τον θάνατο της Μέριλιν Μονρόε περιέγραψε σε άρθρο της το σπίτι με τα εξής λόγια: “Ήταν ένα μικρό σπίτι με μεξικάνικο στιλ και αποτελούσε μάλιστα το πρώτο σπίτι που είχε αγοράσει μόνη της, καθώς ο γάμος της με τον Τζο Ντι Μάγκιο και αμέσως μετά με τον Άρθρουρ Μίλερ είχαν ως αποτέλεσμα να μη μείνει καθόλου μόνη της τα τελευταία επτά χρόνια. Η σταρ ήταν ενθουσιασμένη με τη νέα της ζωή. Είχε, μάλιστα, ταξιδέψει στο Μεξικό με μόνο σκοπό να αγοράσει πράγματα που θα διακοσμήσουν το νέο της σπίτι. Επισκέφθηκε ψαγμένα καταστήματα και επέλεξε το καθετί με πολύ γούστο και μεράκι. Εκτός από την μεξικάνικη πινελιά στη διακόσμηση, η Μέριλιν είχε φροντίσει να αλλάξει τα κουφώματα στα παράθυρα, τα δοκάρια, καθώς και να καλλιεργήσει στον κήπο της εσπεριδοειδή.”

Παρά το γεγονός ότι η συνέντευξη είχε πραγματοποιηθεί στο εν λόγω σπίτι, η Μέριλιν δεν είχε κάνει αποδεκτή την πρόταση να το φωτογραφίσουν.
«Δεν θέλω να ξέρουν όλοι που ακριβώς μένω και πώς είναι ο καναπές μου ή το τζάκι μου. Γνωρίζεται το βιβλίο «Everyman»; Ε, προτιμώ να μείνω στην φαντασία του Everyman», είχε πει χαρακτηριστικά…

Η Μέριλιν είχε αναφέρει, επίσης, ότι ο ξενώνας της μένει πάντα ανοιχτός για όποιον φίλο της επιθυμούσε να μείνει και να ηρεμήσει από οτιδήποτε τον απασχολεί. «Κάθε φίλος μου που έχει κάποιο πρόβλημα, ξέρετε, μπορεί να μένει στον ξενώνα όταν δεν θέλει να τον ενοχλήσει κανείς άλλος» ανέφερε.

Αξίζει να αναφερθεί, τέλος, ότι πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το σπίτι αυτό αποτέλεσε «φωλιά» για την ίδια και τον Κένεντι περιγράφοντα το ως το μέρος όπου οι δυο τους έκρυβαν τον έρωτά τους. Σοβαρή ένδειξη για κάτι τέτοιο θεωρείται το περίπλοκο σύστημα που υπήρχε στα καλώδια του τηλεφώνου της, επιτρέποντάς της, προφανώς να μιλά μαζί του.

Η έπαυλη αυτή, σήμερα πωλείται στην τιμή των 6,9 εκατομμυρίων δολαρίων, βρίσκεται στη γειτονιά του Μπρέντγουντ, διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, τρία μεγάλα μπάνια, μια πισίνα, έναν ξενώνα και έναν κήπο. Πρόκειται για ένα σπίτι πολύ όμορφο σε μια από τις καλύτερες γειτονιές του Λος άντζελες. Την τελευταία φορά, η οικεία αυτή είχε πωληθεί το 2012 έναντι 5,1 εκατομμυρίων δολλαρίων. Παρ’ όλ’ αυτά, ο ιδιοκτήτης του, δεν το επισκέφθηκε ποτέ…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01