search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 13:40
MENU CLOSE

Η εξομολόγηση του Γιώργου Παπαδάκη για την ασθένεια της αδερφής του (Video)

28.04.2017 10:25
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Παπαδάκης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας της αδερφής του (Video) - Media

 

Με αφορμή την υπόθεση με το 6χρονο κοριτσάκι που βρέθηκε στραγγαλισμένο σε κάδο απορριμμάτων, ο Γιώργος Παπαδάκης αναφέρθηκε σε μια προσωπική του εμπειρία, κάνοντας μια δημόσια εξομολόγηση στον αέρα της εκπομπής του.

«Εύχομαι ο Θεός να μην αξιώσει κανέναν να ζει με προβλήματα τέτοιου είδους μέσα στην οικογένεια. Το κλείσιμο μέσα στην οικογένεια ενός τέτοιου προβλήματος δημιουργεί συνθήκες κατάθλιψης… Επειδή έχω ζήσει ανάλογες καταστάσεις, οι συνθήκες μέσα στην οικογένεια είναι τραγικές όταν δεν υπάρχει βοήθεια και από το φιλικό και από το κοινωνικό περιβάλλον και από ειδικούς.

Λένε ότι η κατάθλιψη είναι το κυρίαρχο στοιχείο. Είναι η απόγνωση όταν κλείνεται η οικογένεια και ζει με ένα πρόβλημα. Το παιδάκι αυτό δεν ήταν πρόβλημα, ήταν ένα παραπληγικό παιδί. Όταν όμως υπήρχε η δυνατότητα να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα αυτού του παιδιού, να βοηθηθεί η οικογένεια για να μπορεί να στηριχτεί…» και πρόσθεσε:

«Θέλω να κάνω αυτή την εξομολόγηση, έχω ζήσει με αυτό το πρόβλημα μέσα στην οικογένειά μου, ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει για τη μάνα, για τον πατέρα, για τα αδέλφια. Εγώ το έζησα σε μια αρκετά μεγάλη ηλικία γιατί όταν γεννήθηκε η αδερφή μου ήμουν ήδη 11 ετών. Είναι φοβερά τα προβλήματα. Δεν είναι πρόβλημα. Παιδιά είναι και μάλιστα υπέροχα παιδιά. Η αδερφή μου «έφυγε» στα 52 της χρόνια με σύνδρομο Down».

Δείτε το σχετικό απόσπασμασμα στο παρακάτω βίντεο

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 13:40