search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:18
MENU CLOSE

H ανατριχιαστική ατάκα του Ομπάμα για τον Τραμπ (Video)

28.04.2017 15:51
H ανατριχιαστική ατάκα του Ομπάμα για τον Τραμπ (Video) - Media

 

Καθώς βαίνουμε προς τη συμπλήρωση 100 ημερών από τη στιγμή που ο Ντόναλντ Τραμπ ορκίστηκε 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ, πολλοί Αμερικάνοι αισθάνονται ότι ίσως και να μην σκέφθηκαν και πολύ καλά την ψήφο τους.

Ακόμα χειρότερα, ψηφοφόροι της Χίλαρι Κλίντον έχουν αρχίσει να επαναφέρουν στο προσκήνιο ένα βίντεο στο οποίο ο Μπαράκ Ομπάμα μιλά σε προεκλογική συγκέντρωση της Κλίντον, λίγες μέρες πριν τις εκλογές του Νοεμβρίου του 2016.

Στο βίντεο, ο Ομπάμα προσπαθεί να αστειευθεί, ωστόσο, με δεδομένες τις εξελίξεις, η ατάκα του αποκτά… ανατριχιαστικές προεκτάσεις.

Συγκεκριμένα, ο Ομπάμα αναφέρεται στις πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει ότι το επιτελείο του Τραμπ του είχε απαγορεύσει να χρησιμοποιεί το Twitter, για να αποφύγουν γκάφες του. Ο Ομπάμα ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Τις τελευταίες δύο ημέρες, είχαν τόσο λίγη εμπιστοσύνη στον αυτοέλεγχό του (σ.σ. του Τραμπ) που του είπαν ότι θα σου πάρουμε το Twitter σου. Τώρα, αν κάποιος δεν μπορεί να διαχειριστεί έναν απλό λογαριασμό του Twitter, δεν μπορεί να διαχειριστεί τους κωδικούς για τα πυρηνικά. Αν κάποιος αρχίζει να τουιτάρει στις 3 τα ξημερώματα, επείδη το SNL (σ.σ. κωμική εκπομπή) του κάνει πλάκα, τότε δεν μπορεί να διαχειριστεί τους κωδικούς για τα πυρηνικά».

Ουπς…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:18