search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:23
MENU CLOSE

Η Μόνικα Μπελούτσι είναι ξανά ερωτευμένη: Ποιος είναι ο τυχερός;

04.05.2017 07:49
Η Μόνικα Μπελούτσι είναι ξανά ερωτευμένη: Ποιος είναι ο τυχερός; - Media

 

Συνέντευξη στο περιοδικό “Paris Match” έδωσε η Μόνικα Μπελούτσι και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή.

Τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιό της με τον Βινσάν Κασσέλ με τον οποίον έμεινε μαζί για 20 χρόνια, φέρνοντας στον κόσμο τα δυο τους παιδιά, η ηθοποιός αποκαλύπτει ότι ήρθε, πλέον, η στιγμή να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της.

«Τον καιρό του χωρισμού μου, ένιωθα εντελώς χαμένη. Ένιωθα ότι όλα όσα έχτιζα τόσο καιρό εξαφανίστηκαν μεμιάς. Μετά από μια σχέση ζωής, που διήρκησε 20 ολόκληρα χρόνια, εγώ έπρεπε να σταθώ ξανά στα πόδια μου και να κοιτάξω μπροστά. Δεν ήταν εύκολο…»  δήλωσε χαρακτηριστικά η Μόνικα Μπελούτσι, προσθέτοντας: «Για να γίνει γλυκιά η ζωή, για να μην υποφέρουμε, ίσως θα πρέπει να αφήσουμε πίσω κάποια πράγματα και να εστιάσουμε στα καλά, μέχρι την ημέρα που θα συνειδητοποιήσουμε επιτέλους ότι τα πρόσωπα που μας περιβάλλουν δεν είναι απαραίτητα καλοπροαίρετα απέναντί μας».

«Τίποτα δε συμβαίνει τυχαία στη ζωή μας, όλα γίνονται για κάποιον λόγο και για να εξελιχθούμε ίσως είναι ανάγκη να βιώσουμε κάποιες δυσκολίες» εξηγεί και συμπληρώνει: « Στα 52 μου είμαι μια άλλη γυναίκα. Έχω έναν σύντροφο στο πλευρό μου».

Προς το παρόν, δε γνωρίζουμε ούτε τη διάρκεια της σχέσης αυτής ούτε και περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα του άνδρα που «έκλεψε» την καρδιά της όμορφης ηθοποιού. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:23