search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 05:32
MENU CLOSE

Αυτή είναι η κούκλα προγονή του Μακρόν – Ετοιμάζεται να κατέβει στην πολιτική (Photos)

08.05.2017 17:53
Αυτή είναι η κούκλα προγονή του Μακρόν - Ετοιμάζεται να κατέβει στην πολιτική (Photos) - Media
 
Είναι μόλις έξι χρόνια μικρότερη από τον σύζυγο της μητέρας της -και, πλέον, πρόεδρο της Γαλλίας-, είναι φανατική οπαδός της πολιτικής κίνησης που ο ίδιος δημιούργησε, δούλεψε πολύ και αθόρυβα κατά την προεκλογική εκστρατεία σε τοπικό επίπεδο και είναι και κούκλα.
Πρόκειται για την Τιφέν Οζιέρ, την μικρότερη κόρη της Μπριζίτ Τρονιέ, συζύγου του νεοεκλεγέντος προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το RTL, ετοιμάζεται κι αυτή για κάθοδο στον πολιτικό στίβο.
Αν και η Τιφέν προτίμησε να κρατήσει σχετικά χαμηλό προφίλ στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, η ίδια εργάστηκε πολύ και με μεγάλη αφοσίωση, ώστε το «Εμπρός!» να μετατραπεί από μια ιδέα σε ένα κίνημα με χιλιάδες μέλη σε όλη τη Γαλλία και σε ένα κόμμα που προσδοκά να κυριαρχήσει στην Εθνοσυνέλευση στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου.
Σε δηλώσεις της σε τοπικά ΜΜΕ στη Γαλλία, η Τιφέν αρνήθηκε ότι προτίθεται να θέσει υποψηφιότητα για την Εθνοσυνέλευση, ωστόσο, δεν φάνηκε να απορρίπτει την ιδέα να αναλάβει κάποια άλλη θέση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι σαφώς και επιθυμεί να εμπλακεί στον κόσμο της πολιτικής. Το τι θα γίνει, θα φανεί μέσα στο επόμενο διάστημα, καθώς οι εξελίξεις και στη Γαλλία και στο κόμμα αναμένονται σημαντικές.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46