search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:52
MENU CLOSE

Συγκλονίζει η φίλη της Μαίρης Τσώνη: Έτσι τη βρήκα νεκρή

08.05.2017 18:25
Η Μαίρη Τσώνη τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ πριν πεθάνει: «Δεν είμαι καλά, ελάτε να με πάρετε» - Media

 

Συγκλονιστική μαρτυρία για τον πρόωρο θάνατο της ηθοποιού και τραγουδίστριας Μαίρης Τσώνη έδωσε η φίλη της, Lewsha Camille Simboura, με ανάρτησή της στο facebook.

Η ηθοποιός αναφέρει ότι ήταν εκείνη που βρήκε νεκρή την πρωταγωνίστρια του «Κυνόδοντα» και περιγράφει τις αγωνιώδεις προσπάθειες για ανάνηψη, ενώ αποκαλύπτει και το πρόβλημα που «κατάτρωγε» την Μαίρη Τσώνη.
 
Στην ανάρτηση η ηθοποιός γράφει:
 
«Δεν το πιστεύω ότι μόλις βρήκα νεκρή την Μαίρη Τσώνη (διάσημη Ελληνίδα ηθοποιό του Κυνόδοντα) στον 5ο όροφο. RIP. Συγγνώμη που δεν ήρθα νωρίτερα. Ίσως θα μπορούσαμε να σε σώσουμε. Αισθάνθηκα ένοχη, ενώ έβλεπα τον Τζέιμς να σου παρέχει τις πρώτες βοήθειες (καρδιοαναπνευστική ανάνηψη). Έπρεπε να προσπαθήσω να σε βοηθήσω με την αρρώστια σου. 
 
Ήθελε να με βοηθήσει με την υποκριτική και είχε συμφωνήσει να παίζει σε μια ταινία μικρού μήκους που ετοίμαζα. Ήταν τόσο ταπεινή που θα συμμετείχε σε κάτι που έστηνα…
 
Κυνόδοντας: κυριολεκτικά μια από τις σημαντικότερες ταινίες του σύγχρονου ελληνικού σινεμά (υποψήφια για Όσκαρ/βραβευμένη στο “Ένα κάποιο βλέμμα” στις Κάννες). Όμως όλη η επιτυχία του κόσμου δεν μπορεί να θεραπεύσει την κατάθλιψη». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01