search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:33
MENU CLOSE

Διέρρευσαν προσωπικές φωτογραφίες διάσημης ηθοποιού

09.05.2017 10:52
Διέρρευσαν προσωπικές φωτογραφίες διάσημης ηθοποιού - Media

 

Η star του Baywatch, Kelly Rohrbach, έπεσε θύμα του διαδικτύου, καθώς χάκερ κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ιδιωτικές της φωτογραφίες και μάλιστα, κατάφεραν να χακάρουν και φίλους που βρίσκονταν στη λίστα του προσωπικού της λογαριασμού, με την Emma Watson και τη Sienna Miller να συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν.

«Αυτή η διαδικτυακή επίθεση» δε θα μπορούσε να γίνει σε χειρότερη στιγμή. Η Kelly Rohrbach ανυπομονούσε να ζήσει τη μεγαλύτερη βραδιά της ζωής της και τώρα πρέπει να διαχειριστεί το γεγονός ότι προσωπικές της φωτογραφίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, μέσω μιας παράνομης «εισβολής» και παραβίασης της ιδιωτικής ζωής της» ανέφεραν άνθρωποι του στενού της περιβάλλοντος στη “The Sun”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιστατικό σημειώθηκε λίγες μόνο μέρες πριν την πρεμιέρα του Baywatch στο Μαϊάμι το Σάββατο και την πρεμιέρα στο Λος Άντζελες την επόμενη βδομάδα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01