search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:37
MENU CLOSE

Πανικός στην Καλιφόρνια: Εντοπίστηκαν 25 λευκοί καρχαρίες – Άδειασαν οι παραλίες (Video)

11.05.2017 13:01
Πανικός στην Καλιφόρνια: Εντοπίστηκαν 25 λευκοί καρχαρίες - Άδειασαν οι παραλίες (Video) - Media

 

Σε κόκκινο συναγερμό έχουν τεθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες της Καλιφόρνιας καθώς ελικόπτερο το οποίο πετούσε πάνω από τις παραλίες της Πολιτείας, εντόπισε, όχι έναν και δύο, αλλά 25 μεγάλους λευκούς καρχαριές να κολυμπούν σε τρομακτικά μικρή απόσταση από την ακτή.

Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση και σύμφωνα με το CNN το ελικόπτερο έδωσε σήμα συναγερμού, ώστε οι σέρφερ και οι λουόμενοι να βγουν «με ήρεμο τρόπο» από τη θάλασσα, καθώς οι καρχαρίες βρίσκονται στο σημείο που σκάει το κύμα και μπορεί να επιτεθούν ανά πάσα στιγμή.

Παράλληλα, η Πυροσβεστική της Κομητείας Όραντζ εξέδωσε επείγουσα ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί τους πολίτες να μη μπαίνουν στο νερό καθώς τα επικίνδυνα ψάρια βρίσκονται πολύ κοντά στην παραλία.

To τελευταίο διάστημα, στην Καλιφόρνια η παρουσία μεγάλων λευκών καρχαριών κοντά στις παραλίες έχει γίνει πολύ συχνή με αποτέλεσμα οι Αρχές να βρίσκονται διαρκώς επί ποδός πολέμου για να αποφευχθούν τα χειρότερα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01