search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:36
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συμβασιούχων εργαζομένων ΟΤΑ

11.05.2017 13:37
Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συμβασιούχων εργαζομένων ΟΤΑ - Media

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης και στη συνέχεια πορεία μέχρι το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν το μεσημέρι συμβασιούχοι εργαζόμενοι των ΟΤΑ, με αφορμή απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σύμφωνα με την οποία οι παρατάσεις των συμβάσεων και η μονιμοποίηση των συμβασιούχων είναι αντισυνταγματικές.

“H απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου στέλνει όλους τους συμβασιούχους στα σπίτια τους. Απολυθήκαμε χθες. Αυτή είναι η αρχή των κινητοποιήσεων μας, θα προχωρήσουμε και σε άλλες”, δήλωσε το ΑΠΕ – ΜΠΕ η αντιπρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ και δημοτικών επιχειρήσεων του νομού Θεσσαλονίκης, Σοφία Εξαδαχτύλου.

Εξαιτίας της σημερινής κινητοποίησης έμεινε κλειστή για περίπου μιάμιση ώρα η οδός Αγίου Δημητρίου, μπροστά από το ΥΜΑ-Θ. Ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας των εργαζομένων μέχρι το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:30